Vacker hy med bra kost och hudvård

Att få din hy att stråla behöver inte vara så hemskt svårt, men det finns vissa saker du behöver tänka på. Har du svår problemhy kan du behöva professionell hjälp, men även för dig kan tipsen i den här artikeln hjälpa till på vägen mot en finare hy.

Hälsosam livsstil bra för både hy och kropp

Det bästa du kan göra för din hy är att tänka inifrån och ut. För att ge huden de bästa byggstenarna för att hålla sig stark, ren och fräsch är det viktigt att äta en varierad och näringsrik kost och minimera intaget av skräpmat och alkohol. Att se till att dricka mycket vatten utspritt under dagen hjälper både dina inre organ och din hud att rensa ut slaggprodukter, vilket också kommer synas på din hy. När du stöttar din hud inifrån på det här sättet skapar du de allra bästa förutsättningarna för att den ska kunna ta upp krämer och serum som du använder i din hudvårdsrutin. När hyn inte är igentäppt och när du har boostat den med näring från din kost kan hudkrämer och annat arbeta bättre och lättare och du kommer märka ännu bättre resultat. Att exempelvis använda dig av den lätta Verso Super Eye serum kommer ge dig en finare effekt med de här förberedelserna än om du har för vana att äta en hel del skräpmat och festa på helgerna.

Så den viktiga insikten här är att det du äter och dricker har stor effekt på både din kropp, din hy och ditt mående. Vill du ta hand om din hy på det här sättet kommer det även påverka ditt mående i övrigt, och det kommer vara en positiv påverkan som även höjer din energi och ditt humör. Effekterna av hälsosamma livsstilsval sprider sig som goda ringar på vattnet genom hela din kropp, och även en vacker hy börjar med kloka val.

Leave a Reply

mts_best